Mød en isolés - Viktor Thorup og hans odyssé på isen

Mød en isolés - Viktor Thorup og hans odyssé på isen

Det er sommer i Utah. Vi befinder os i Midtvesten, og her kan temperaturen let kysse de 40 grader midt på dagen. Hovedstaden Salt Lake City ligger i en dal omgrænset af Wasatsh bjergene mod nord og øst, og Oquirrh bjergene mod vest. Landskabet er fortryllende – grænsende til det magiske, og her ligger verdens hurtigste skøjtebane. Det er her, at verdensrekorderne bliver sat. 
Mød en isolés - Johan Sahlin, Magnus Äppelryd og den svenske sjæl

Mød en isolés - Johan Sahlin, Magnus Äppelryd og den svenske sjæl

Kalenderen siger forår, og der er da også så småt forår i luften i svenske Skåne. Ikke just forår som profferne nyder det i Sydeuropa, men forår som vi alle kender det fra Skandinavien. Isnende koldt om morgenen og blå himmel i løbet af dagen. Johan Sahlin og Magnus Äppelryd - grundlæggerne af det svensk niche urmærke Bravur - sidder på en hyggelig cafe på havnen i Båstad. Magnus med en espresso - Johan med en cappuccino.
Mød en isolés - Mikael Kyneb finder sin vej ud af mørket

Mød en isolés - Mikael Kyneb finder sin vej ud af mørket

Det er småkoldt denne morgen - Småkoldt og gråt, men København pulserer. Trafikken er intens mens det føles som om der er vejarbejder overalt. Det ene tog efter det andet kører afsted fra Østerbro Station og lyden fra jernet mod skinnerne er tydelig. Det er februar - og alt ser lidt trist ud efter en lang vinter, men end ikke en småkold grå februar kan tage skønheden fra København.
isolés & friends - Vejle

isolés & friends - Vejle

Det er tidligt søndag efter nytår. Lige uden for Vejle på toppen af ​​det imponerende Munkebjerg, mødes 9 ryttere for første gang i 2022. Minderne om nytårsfejring er allerede ved at forsvinde, ligesom den omkringliggende skov i tågen. Tankerne er nu på cykling, og en kop kaffe og croissant til at løfte humøret denne fugtige morgen.
Det her er mit Paris-Roubaix / Det her er mit isolés

Det her er mit Paris-Roubaix / Det her er mit isolés

Det er tidlig søndag morgen i Valenciennes i det franske departement Nord - tæt på den belgiske grænse. Hotellet emmer af stemning og fransk stil. Lidt som at være med i en gammel film. En rytter sidder ved morgenmadsbordet og gør sig klar, ligesom de gjorde det for 125 år siden. Der ligger friskbagte baguettes og croissanter i brødkurven, og der er stillet lokal fransk ost og hjemmelavet blåbærmarmelade frem. Friskpresset appelsinjuice og stærk espresso på den franske måde, er med til at fuldende dette måltid.
Mød en isolés - Jesper Grundahl og musikken

Mød en isolés - Jesper Grundahl og musikken

Det er en klassisk sensommerdag i Nordsjælland. Sådan klassisk på den ustadige måde. Solen har stadig magten, men kæmper intenst med skyerne - med mere eller mindre voldsomme byger til følge. Det er et stadig varmt, let fugtigt og så med den der særlige duft af ny sensommerregn i luften.
Mød en isolés - Gabriel Enamorado og Joshua træet

Mød en isolés - Gabriel Enamorado og Joshua træet

Gabriel Enamorado har pakket bilen og er på vej på eventyr. Væk fra dagligdagen i Los Angeles.
Gabriel har som så mange gange tidligere sat kursen mod ørkenen Joshua Tree Desert - nationalparken i det sydøstlige Californien. Kendetegnet ved det helt unikke træ - The Joshua Tree.
Mød en isolés - Mads Christensen og de lange ture

Mød en isolés - Mads Christensen og de lange ture

Klokken er 5.45 og det er belgragende mørkt udenfor. Temperaturen siger små 4 grader på denne mørke og grå december morgen. En af de morgener, hvor det kun er det farverige og til tider smagsløse julebelysning, der lyser op rundt om i de små byer.

Mads Christensen er ved at gøre sig klar til en tur han har forberedt sig på gennem et par uger nu - en 335 km Gravel-tur Fyen Rundt med udgangpunkt fra hjemmet i Gårslev syd for Vejle.

Mød en isolés - Wassim Hallal og Michelin stjernerne

Mød en isolés - Wassim Hallal og Michelin stjernerne

Man kan sammenligne atmosfæren i et travlt køkken med stemningen inden en klassiker. Alle er fokuserede, hårdtarbejdende, velvidende at snart skal deres anstrengelser sættes på prøve.
Beretning fra en isolés - Hvordan det hele startede

Beretning fra en isolés - Hvordan det hele startede

For mig handler cykling om at have det sjovt.

Når man som barn starter til en eller anden form for sport er det som oftest fordi man synes det er sjovt. På et eller andet tidspunkt kommer drømmen om at blive den bedste i den sport man dyrker, hvad enten det er cykling eller fodbold. Hvis der er cykling, så drømmer man om at komme til at køre Tour de France, klassikerne og verdensmesterskaberne. Efter nogle år ser man som regel realiteterne i øjnene og og indser at man ikke kommer til at blive professionelle eller komme til at køre Tour de France. Det vi så har tilbage er glæden ved at cykle.

Tilbage til begyndelsen

Tilbage til begyndelsen

Toscana var stedet for min første oplevelse af følelsen som isolés. Jeg forelskede mig med det samme i landskabet, de bløde bakker, og i de skarpe stigninger omkring San Baronto. En individuel oplevelse af nyfødt frihed. Opfyldelsen af en drengedrøm havde ført mig hertil, eftersom jeg var udvalgt til at køre for det på det tidspunkt velkendte U23 Finauto Yomo Sport Team.
Kærlighed til detaljen

Kærlighed til detaljen

Spørg enhver rytter, hvordan han har det med sit udstyr, og han vil fortælle dig om alle de små ting. Lommen der sidder det helt rigtige sted. Den behagelige krave. Eller elasticiteten i ærmet. Nogle gange er det de små detaljer, man ikke lægger mærke til. Som søm, der ikke kradser, en lynlås der aldrig sætter sig fast eller bib shorts, der bliver siddende præcis, hvor de skal.

Choose your country

You are shopping in Danmark.
Your language is Dansk and currency is DKK.

Continue shopping or
Close