February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale
February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale February Sale
Tilbage til begyndelsen


Toscana var stedet for min første oplevelse af følelsen som isolés. Jeg forelskede mig med det samme i landskabet, de bløde bakker, og i de skarpe stigninger omkring San Baronto. En individuel oplevelse af nyfødt frihed. Opfyldelsen af en drengedrøm havde ført mig hertil, eftersom jeg var udvalgt til at køre for det på det tidspunkt velkendte U23 Finauto Yomo Sport Team.

 

 

full

 

 

For en ung rytter med høje forhåbninger var Toscana et eventyrlandskab. Mens jeg kæmpede med skader tidligt i denne sæson, nød jeg muligheden for at træne alene i fem til seks tidlige morgentimer, mens resten af holdet var væk for at køre løb.
Jeg kom til at kende vejene og det italienske landskab, og følelsen af at være på cyklen.

En af mine tidlige holdkammerater fra disse dage, Giovanni Visconti, fortsatte med at opnå store succeser på vejen, herunder tre italienske mesterskaber og ikke mindre end 28 sejre i løbet af hans lange karriere. Min karriere gik ned efter træningstiden i Italien. Skaderne blev ved, og manglende talent blev tydeliggjort i sammenligning med navne som Visconti, Pozzovivo og Nibali.

 

full

 

full

 

 

Uafhængigt af vores talentmæssige forskelle deler Giovanni og jeg mange af de samme lidenskaber i livet, samt en dyb tilknytning til vejene i Toscana. For at fejre lanceringen af vores "Tilbage til begyndelsen"-kampagne mødes vi på vores gamle café Bar Indicatore og diskuterer det nyligt kørte Liege-Bastogne-Liege og den kommende Giro d'Italia over espresso, inden vi ruller en tur som i gamle dage.

 

 

full

 

 

Vi ruller ud på en kort hyggetur. Jeg genkender fornemmelsen af de velkendte veje under cyklen: Lyset der trænger igennem træerne, oliventræerne, tågen og duften af friske urter, der venter gennem dalen. Jeg er ikke helt sikker på, hvad der har plantet stedet så godt fast i min hukommelse, men mens jeg ruller afsted med min gamle ven, er jeg oversvømmet af nostalgi.

 


 

full

 

 

Vi indhenter det forgangne. Børn, familie, gamle holdkammerater, Giovanni's karriere og mit designbrand. Vi har haft travlt, og vores kit viser vores separate veje. Han er i holdtrøjen fra hans nuværende Team Bahrain Merida, prydet med sponsorer og titler. Jeg er iført vores nye kollektion, med skandinaviske minimalisme og color blocking.

Vi taler om hvor hurtig sporten og industrien er blevet, hvor tydeligt professionel luften føles omkring det hele. Jeg spekulerer på om det bevæger sig væk fra det, vi begge elsker sporten for. Som vi ruller afsted, indser vi, hvor meget vi stadig har til fælles. Det, der får os til at sætte os i sadlen, er det samme efter alle disse år. Selvfølgelig har berømmelsen og triumferne sat sit præg på min gamle træningskammerat, men jeg er klar over, at det også er isolés følelsen, der stadig holder ham på cyklen og ikke mindst vores fælles Toscana.
Det er den samme følelse jeg får, når jeg ruller ud på en solo-tur og finder mig selv på en ensom stigning, mens jeg stille arbejder mig gennem et dramatisk smukt landskab.

 

 

full

 

full

 

 

Det er en tydelig nostalgi, der følger med at huske sine tidlige dage på cyklen. Det er overflod af den melankolske fornemmelse, at vi for al vores jagt aldrig mere kan have et blik på den samme renhed og enhed.

 


 

full

 

Denne fornemmelse er isolés' skønhed.
Ingen ejer den, og alle kan få den - børn, mænd, kvinder, motionister, proffer.
Det er den følelse, du har, når du bevæger dig på vejene helt alene, men alligevel helt forbundet. Det bringer Giovanni og mig sammen, og mens vi kører sammen, deler vi det igen.

Henrik Dahl
Grundlægger og Brand Director
isolés

Choose your country

You are shopping in Danmark.
Your language is Dansk and currency is DKK.

Continue shopping or
Close