Om isolés

isolés er den individuelle følelse, vi alle har som cykelrytter. De øjeblikke på en tur, hvor vi kan reflektere over hvad det betyder at være en del af noget meget større, men stadig individuel.

Betegnelsen isolés blev givet til kategorien af ryttere, der kørte uden hold og sponsorer i de tidligere udgaver af Tour de France. De kørte for dem selv, uafhængig af udefrakommende ryttere og teams.

Vi ønskede at skabe et brand, der imødekom vores behov som individuelle ryttere samtidig med at vi respekterer og interagerer med miljøet omkring os. Det kan være med andre ryttere, medtrafikanter og naturen. En isolés rytter cykler af glæde, ikke smerte, og gør det med respekt for miljøet.


Grundlæggelse
isolés blev grundlagt i Vejle i 2018 for at imødekomme et behov for kvalitetscykeltøj, stilfuldt, men alligevel overkommeligt og miljøbevidst. Vores kollektioner omfatter tidsløse designfølelser, der er blevet synonymt med dansk og nordisk design. 

Grundlæggelse

isolés er grundlagt for at imødekomme en efterspørgsel efter elegant, funktionelt cykeltøj, der karakteriseres af de nordiske designværdier. Moderigtigt og bæredygtigt.

København Baseret

isolés har sin hovedbase i København og er dybt forankret i vores nordiske arv under designprocessen. Vores kollektioner søger at afspejle den minimalistiske æstetik, som er kendetegnende for vores brand.

Det er i København at du finder vores Flagship-butik, hvor du kan opleve vores sortiment. Vi arrangerer også Group-rides og andre aktiviteter, som har til formål at styrke isolés fælleskabet.

Det Bæredygtige Valg

Som cykelryttere har vi en helt unik forbindelse til naturen. Vejene vi kører på fører os gennem smukke landskaber og bringer os i tæt kontakt med omgivelserne. Vi kan fra første parket se hvordan vores levevis påvirker miljøet og hvor stor betydning det har for klimaet.

Derfor har vi gjort det til vores mission at være så miljømæssigt ansvarlige som muligt indenfor vores forretningsområde. Det betyder at vi bruger bæredygtige materialer, hvor vi kan, og indkøber fra leverandører, som tager hånd om miljøet i samme grad som os selv.

Erfaring

Vi har et dybt kendskab til hvad der kræves af cykeltøj, så det kan opfylde rytteres behov. Uanset om du kører i vintertøj eller den letteste sommerdragt, kan du være sikker på, at vi har været der og ved hvad der kræves for at du kan være komfortabel og nyde din tur.

Choose your country

You are shopping in Danmark.
Your language is Dansk and currency is DKK.

Continue shopping or
Close