Levering

Hos isolés sender vi din pakke med GLS.

Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage.

Alle ordrer er forsikret med et trackingnummer. Dit trackingnummer finder du i den mail og sms, du modtager efter købet.

Ordrer, som er bestilt inden kl. 13:00 i hverdage, vil under normale omstændigheder blive afsendt samme dag. Vi leverer ikke i weekender og helligdage.

Du kan også vælge at afhente din pakke i København. Læs mere herunder.

Pakkeshop

Når du bestiller med levering til en pakkeshop, kan du selv vælge blandt dine nærmeste pakkeshops og koster 45 DKK i fragtgebyr. Så snart vi har overleveret pakken til fragtselskabet, vil du modtage information fra fragtselskabet omkring, hvornår du kan forvente levering. Skulle din pakkeshop mod forventning være fyldt op, vil fragtselskabet levere til den næste pakkeshop, som er tættest på dig. Du har 10 dage til at afhente din pakke i pakkeshoppen. Efter 10 dage vil pakken blive sendt retur til os, og vi vil derfor skulle opkræve et nyt fragtgebyr for en ny forsendelse.

Ved bestilling på over 599 DKK opnår du gratis fragt til pakkeshop.

Erhvervslevering

Når du bestiller med levering til en firma-adresse, koster det et fragtgebyr på 45 DKK. Så snart vi har overleveret pakken til fragtselskabet, vil du modtage information fra fragtselskabet omkring, hvornår du kan forvente levering. Det er vigtigt, at du kun vælger denne leveringstype, såfremt du har indtastet en gyldig firma-adresse i kassen. Hvis adressen mod forventning ikke er korrekt, eller du/en kollega ikke er til stede, vil pakken blive sendt retur til os, og vi vil derfor skulle opkræve et nyt fragtgebyr for en ny forsendelse.

Ved bestilling for over 599 DKK opnår du gratis fragt med erhvervslevering.

Hjemmelevering

Når du bestiller med levering til din private adresse, koster det et fragtgebyr på 49 DKK. Så snart vi har overleveret pakken til fragtselskabet, vil du modtage information fra fragtselskabet omkring, hvornår du kan forvente levering. Det er derfor vigtigt, at du er hjemme på det forventede tidspunkt. Skulle du mod forventning ikke være tilstede, vil pakken blive leveret til din nærmeste pakkeshop, og du vil få besked herom. Herefter gælder de samme regler som fremgår i afsnittet foroven om pakkeshop.

 Vi tilbyder desværre ikke gratis fragt med hjemmelevering.

Afhentning i butik

Ønsker du selv at afhente din pakke? 

Det eneste, du skal gøre, er at vælge "Afhentning i butik", når du er i kassen. Du kan afhente din ordre i butik, så snart du modtager en e-mail eller SMS om, at din ordre er klar til afhentning.

Når du henter din ordre skal du have dit ordrenummer (fx #ISL9999), som står i din ordrebekræftelse og dit ID (fx kørekort) parat, og vente på en af vores medarbejdere kan betjene dig.

Du kan afhente din ordre hos os i følgende tidsrum:

Mandag til torsdag: 10 - 18
Fredag: 10 - 17
Lørdag: 10 - 14
Søndag & helligdage: Lukket

Din ordre kan afhentes hos:

CYKOM STORE
Arne Jacobsens Allé 30
2300 København S

Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål om levering, afhentning af din ordre eller øvrige spørgsmål.

Choose your country

You are shopping in Danmark.
Your language is Dansk and currency is DKK.

Continue shopping or
Close