CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS
CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS CHRISTMAS DEALS

Spørg enhver rytter, hvordan han har det med sit udstyr, og han vil fortælle dig om alle de små ting. Lommen der sidder det helt rigtige sted. Den behagelige krave. Eller elasticiteten i ærmet. Nogle gange er det de små detaljer, man ikke lægger mærke til. Som søm, der ikke kradser, en lynlås der aldrig sætter sig fast eller bib shorts, der bliver siddende præcis, hvor de skal.

Det er alle de små ting, som til sammen udgør den helt rigtige fornemmelse. Og det er dét, som gør cykeludstyr specielt. For os betyder det, at vi aldrig springer over, hvor gærdet er lavest - fra design og materialevalg til konstruktion og test.

full


Det er umuligt at skabe godt udstyr med dårlige materialer, så vi starter altid med at finde de bedste materialer, man kan få. Her kommer vores dybe kendskab til cykelindustrien os til gode. Uanset om det er merino i topkvalitet eller perforeret mesh-stof, udvælger vi materialer udfra deres udseende, fornemmelse, elasticitet, åndbarhed og holdbarhed. De bliver alle farvet og vasket på innovative italienske faciliteter for at sikre, at de bevarer præcis det udtryk, vi vil tilbyde vores kunder.

Gode materialer er kun rigtigt gode, hvis de bliver udvalgt med slutresultatet i baghovedet. Vi kigger altid efter bestemte materialer til bestemte formål. I sidste ende betyder det for eksempel bedre udluftning på ryggen eller mere blødhed på følsomme områder som nakken.

Den dybe viden om cykelsporten er endnu vigtigere, når det gælder designet. Detaljer som refleksbånd på skuldrene, som kan ses, når man sidder i aero-position, kan vi kun udvikle, fordi vi kører cykelløb. De bedste idéer kommer som regel, når man sidder i sadlen og tænker; det ville jeg ønske, jeg havde lige nu! Denne på-cyklen-tilgang til design kombinerer vi med skandinavisk æstetik og en fornemmelse for premium design, der bliver til tidsløst og funktionelt cykeltøj.full


Produktionen af vores tøj foregår på små fabrikker, fortrinsvist i hånden for at sikre kvaliteten. Det betyder, at de materialer vi har udvalgt, altid kan leve op til deres fulde potentiale. Slutresultatet er perfekte snit, behagelige syninger og holdbart cykeltøj.


full

full


Sidst men ikke mindst er det arbejde, vi har haft det sjovest med. Vi rafinerer vores designs gennem timevis af hårde tests. Vi har givet tøj til hele det hold, der har gjort isolés til en realitet, og som selv er cykelryttere. Deres input har været uvurderligt til at fintune de bittesmå detaljer, som har gjort vores første kollektioner til noget virkelig specielt. De venner, vi har delt tøjet med siden, har også givet os deres feedback, men i virkeligheden var det eneste, vi behøvede at se, deres brede smil fra cyklen.

full

 

Choose your country

You are shopping in Danmark.
Your language is Dansk and currency is DKK.

Continue shopping or
Close