Det er tidligt søndag efter nytår. Lige uden for Vejle på toppen af ​​det imponerende Munkebjerg, mødes 9 ryttere for første gang i 2022.

Minderne om nytårsfejring er allerede ved at forsvinde, ligesom den omkringliggende skov i tågen. Tankerne er nu på cykling, og en kop kaffe og croissant til at løfte humøret denne fugtige morgen.

Dernede, et sted i den uhyggelige tåge, venter en rute gennem landevej og grus – to timers frihed, tid sammen med venner og mulighed for at ønske hinanden et godt nytår.

Turen er den første i rækken af ​​arrangementer, der vil gå under navnet ’isolés & Friends’, fordi det er måden vi godt kan lide at cykle på – som venner, der alligevel også godt kan lide at teste hinanden og benene, når muligheden byder sig.


full


full


Vejene er øde en morgen som denne, hvor de fleste stadig sover.
I skoven brydes stilheden kun af det karakteristiske lyd af ​​kæder og knitren i gruset.

Det dystre vejr har sin egen barske skønhed. En kølig, fugtig tåge dækker landskabet, grene drypper af dug og funkler i lyset. Vores ånde hænger i luften.


full


full


full


full


full


Skovene omkring Vejle er ideelle til cykelture. Bølgende bakker lige netop kraftfulde nok kombineret med hårde grusveje gennem skoven.


full


full

Vi vender tilbage for at skåle - som venner og til nyt år der venter forude.

full


full


full
 

Choose your country

You are shopping in Danmark.
Your language is Dansk and currency is DKK.

Continue shopping or
Close