Bæredygtighed

Som cykelryttere har vi en helt unik forbindelse til naturen. Vejene vi kører på fører os gennem smukke landskaber og bringer os i tæt kontakt med omgivelserne. Vi kan fra første parket se hvordan vores levevis påvirker miljøet og hvor stor betydning det har for klimaet.

Derfor har vi gjort det til vores mission at være så miljømæssigt ansvarlige som muligt indenfor vores forretningsområde. Det betyder at vi bruger bæredygtige materialer, hvor vi kan, og indkøber fra leverandører, som tager hånd om miljøet i samme grad som os selv.

Vores mission

Vi har sat os selv et mål – vores produkter skal være fremstillet af 70 procent bæredygtige materialer i 2025, og vi håber vores konkurrenter vil sigte efter at gøre noget lignende.

Ansvarlighed

Mens vores mål er at opnå fuld bæredygtighed i vores produktion, skal teknologien dog stadig kunne følge med vores ambitioner. Til tider står vi over for den vanskelige beslutning om at ofre et bæredygtigt materiale til fordel for et materiale af højere kvalitet, der i øvrigt vil holde længere. Det er vores opfattelse, at et produkt, som kan være nyttigt i de kommende år, skal være bedre for miljøet end noget, der varer i en brøkdel af tiden, fordi den er fremstillet af genanvendte materialer med dårligere performance.

ECO Kollektion

Vi har en stor kærlighed til vores planet, og derfor er vi stærkt opsatte på at udvikle bæredygtige produkter. 

Alle ECO produkter er designet med bæredygtige fibre og for at gøre det enkelt for dig - har vi markeret dem alle med vores ECO label.

Se vores nuværende ECO kollektion her...

Choose your country

You are shopping in Danmark.
Your language is Dansk and currency is DKK.

Continue shopping or
Close